Registre 1

Bon dia a tothom.
https://drive.google.com/file/d/15zwI4Z3idcRyys7dK_WTMbxJLzCPL1YP/view?usp=share_link

A continuació us penjo el meu primer registre de la PAC2. En aquest cas, no he sortit de la zona de confort, em situo a 10 minuts caminant de casa, en un tram on normalment passo amb el cotxe, per anar a treballar. Poques vegades hi vaig caminant, però ahir, al sortir a observar un entorn per analitzar, em vaig fixar en aquest pont acompanyat d’un riu sec per on passo cada dia però que no em va cridar mai l’atenció.

Observant i fent un registre crític, anys anteriors, es tractava d’un riu amb aigua, i una gran vegetació i vida al voltant d’aquest, encara que fos de nit, s’hi observava la predominació del color verd amb aigua pura, neta amb vida. Actualment, estem analitzant un espai mort, hi predomina el color marró, així com un espai sec i sense vida.
A nivell sonor, classifiquem els sons com paisatges sonors de la natura, però realment no existeix aquesta natura, s’ha consumit. Hi predomina la meva respiració o els soroll dels cotxes situats llunys de la ubicació actual. No hi ha prova de vida, no s’escolta cap mena de fauna, ni grills, ni petits insectes… la consumació d’un espai natural en estat pur.

Les principals fronteres d’aquest registre audiovisual és la desfeta d’un espai natural, limitats per un creixement demogràfic de la població, i una poca cura d’aquesta natura, com observem amb petits plàstics repartits per l’entorn en forma rebuig.

Aquest vídeo em transmet pena i tristor, no tot els paisatges analitzar han de ser bonics i vius. He aprés a valorar l’importància de cuidar els entorns, per tal de prevaler una imatge nítida i completa.

Deixa un comentari